12 rezultatų ieškant "guzes"
Kopūstinukai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 gr. kopūsto (apie 1/4 gūžės)1 kiaušinis2 v. š. miltų1 v.š. kruopų (kokios mėsgtamiausios)2 v.š. kefyro1/2 arb. š. kepimo milteliųaliejaus kepimuidruskos, prieskonių (pagal skonį) Gaminimas: Kopūstą sumalti mėsmale su stambiausiu si..
Recepto vertinimas:
Grybai, troškinti su daržovėmis
Grybai, troškinti su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 50 g lašiniukų 1 svogūnas, 3 morkos, 1 petražolė, 0,5 kopūsto gūžės, 2 stiklinės vandens arba sultinio, 7 bulvės, 1 stiklinė žirnių, 1 stiklinė pupų, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 0,5 stikln�..
Recepto vertinimas:
Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis)
Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis) Patiekalo šalis: Estija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g lašiniukų, 1 svogūnas, 3 morkos, 0,5 griežčio, 1 petražolė arba saliero gabalėlis, 1/4 kopūsto gūžės, 5 bulvės, 0,5 1 vandens arba sultinio, 300 g konservuotų grybų, drusk..
Recepto vertinimas:
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 skardinių konservuoto tuno savo sultyse, 5 bulvių, išvirtų su lupenomis, 1 stambios svogūno galvutės, 4 pomidorų, 200 g ankštinių pupelių, druskos, 8 ančiuvių filė, 0,5 gūžės žal..
Recepto vertinimas:
Žaliosios salotos su šprotais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 gūžės salotų; 160 g. šprotų; 2 mėlynieji svogūnai; 150 g. virtų bulvių; 160 g. šviežių agurkų; 120 g. šviežių pomidorų; 180 g. mišrainės padažo. Gaminimas: Salotų lapus suplėšome ir sudedame į užkandines lė..
Recepto vertinimas:
Krabų kotletukai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1/2 kg krabų lazdelių (supjaustyti), 2.1/4 stiklinės maltų džiūvėsėlių, 3.1 kiaušinis (suplakti), 4.1 šaukštas majonezo, 5.1 šaukštelis neaštrių garstyčių, 6.1/4 arbatinio šaukštelio sausų žuvies prieskonių, 7.1/2 šaukšteli..
Recepto vertinimas:
Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..
Recepto vertinimas:
Troškintų daržovių sriubaIngridientai:1/2 gūžės kopūsto, 1/2 griežčio, 2 morkos, 1 petražolės šaknis, 20 g sviesto, 1 stiklinė grietinės, 1 svogūnas, pipirų, druskos, lauro lapelių, 2l. vandens.Gaminimas Kopūstai, griežtis, morkos ir petražolės šaknelė supjaustoma k..
Recepto vertinimas:
Pyragas su mėsa ir Savojos kopūstais
Pyragas su mėsa ir Savojos kopūstaisIngridientai:250g. miltų, pusė pakelio mielų, pusė šaukštelio cukraus, 25ml. alyvų aliejaus, pusė gūžės Savojos kopūsto, 150g. bekonienos, 350g. mėsos faršo, 2 kiaušiniai, 100g. tarkuoto fermentinio sūrio, svogūnas, 150g. grietinėlės, druskos,..
Recepto vertinimas:
Citrusinės salotos su avokadu ir jogurtu
Citrusinės salotos su avokadu ir jogurtuIngridientai:4 porcijoms: 1 salotų gūžės lapai 1 didelis sunokęs apelsinas 1 didelis sunokęs raudonasis greipfrutas 1 sunokęs avokado vaisius 1 citrinos sultys 125 g neriebaus jogurto 150 g nusausinto rikotos sūrio 2 valg. š. susmulkintų česnako l..
Recepto vertinimas:
Žuvies salotos (Ensalada de pesado)
Žuvies salotos (Ensalada de pesado)Ingridientai:4 porcijoms: ½ mažos salotų gūžės; 3 maži pomidorai; 2 česnakų laiškai; 500 g virtos žuvies be kaulų; 4 arb. š. kaparėlių. Padažui: 1 ryšulėlis šviežių kalendrų; 1 mažas baltasis svogūnas; 1-2 česnako skiltelės; 2 prinok..
Recepto vertinimas:
Pyragas su žuvimi ir brokoliais
Pyragas su žuvimi ir brokoliaisIngridientai:Tešlai:200 g sviesto,1 kiaušinis,300 g miltų,„ Vegetos" prieskonių.5 šaldytų juros lydekų filė juostelės, žuvies prieskonių, 1 kiaušinis, miltų apvoliojimui, aliejaus kepiniui.Padažui:200 g grietinės,3 šaukštai majonezo,4-5 kiaušin..
Recepto vertinimas: