6 rezultatų ieškant "gryno"
Ant grotelių keptas viščiukas su citrina
Ant grotelių keptas viščiukas su citrina Sudėtingumas: 4 Ingridientai: ¾ puodeliai sojos padažo 200 ml šaldyto limonado koncentrato (atšildyto) 200 ml ananasinių sulčių ¼ puodelio gryno citrinos sulčių (vienos citrinos kiekio) 1 valgomojo šaukšto sezamo aliejaus 1,5 kg viščiuk..
Recepto vertinimas:
Citrinos sultyse marinuotos obuolių skiltelės
Citrinos sultyse marinuotos obuolių skiltelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 ½ kg rūgštokų obuolių Pirmajam marinatui: 1 l vandens 100 ml spirituoto acto (12%) arba 50 ml gryno acto (24%) 2 šaukšteliai druskos Antrajam marinatui: 500 ml vandens 500 ml cukraus 150 dl šviežiai išspaus..
Recepto vertinimas:
Citrinų uogienė moliūge Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 ½ kg moliūgas (1 kg išvalyto) pirmajam nuovirui: 1 l vandens 50 ml 24% gryno acto arba 100 ml 12% acto spirito 2 valgomieji šaukštai druskos antrajam nuovirui: 500 ml vandens 500 ml smulkaus cukraus 150 ml šviežiai išspaustų cit..
Recepto vertinimas:
Agurkų sumuštinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 15 agurkų ½ l vandens 100 ml 24% gryno acto arba 200 ml 12% acto spirito 300 ml smulkaus cukraus 25 ml druskos 50 ml geltonųjų garstyčių grūdelių 4 krapų stiebeliai pipirai Gaminimas: Gerai nuplaukite agurkus. Supjaustykite juos grieži..
Recepto vertinimas:
Jogurto desertas su vyšniomis ir apkepintais avižų dribsniais
Jogurto desertas su vyšniomis ir apkepintais avižų dribsniais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 puodeliai gryno (plain) neriebaus (low- fat) jogurto; 3 valg.š. medaus (arba pagal skonį); 1 mažas apelsinas, “zested” (nutarkuota vien geltonoji žievelės dalis, neliečiant švies..
Recepto vertinimas:
Riebioji košėIngridientai:2 stiklinės kvietinių miltų (valcuotų), 2 stiklinės geros (riebios) grietinės, 1 stiklinė saldaus pieno, druskos.Gaminimas Persijoti miltai išplakami su grietine ir šaukštu sukrečiami į verdantį pasūdytą pieną. Verdama ant mažos ugnies ir visą laiką..
Recepto vertinimas: