20 rezultatų ieškant "farsu farsiruotos bulves"
Vaisinis faršas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: * 4 puodeliai džiovintos baltos duonos kubelių (džiūvėsėlių); * ½ puodelio susmulkintų morkų; * ½ puodelio susmulkintų salierų; * 1 nedidelis supjaustytas svogūnas; * 2 valg. šaukštai sviesto; * ½ arb. šaukštelio druskos..
Recepto vertinimas:
Kukuliai unguryje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Ungurio galva 0,5 kg žuvies faršo Pora riekelių batono 0,5 stiklinės pieno Kiaušinis Virta morka Nedidelė svogūno galva Žuvies prieskonių Druskos Gaminimas: Išplauname ungurio galvą, su pagaliuku pražiodome, įdedame į verdantį vanden�..
Recepto vertinimas:
Blynai su sojos faršu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0.5 kg bulvių, 2 šaukštai miltų, kiaušinis, pakelis sojos faršo, svogūnas, druska, įvairių prieskonių. Gaminimas: Bulves sutarkuokite , įmuškite kiaušinį , suberkite miltus , prieskonius ir druską.Išmirkytą sojos faršą apkepk..
Recepto vertinimas:
Bulvių kukuliai su grybų ir mėsos įdaru
Bulvių kukuliai su grybų ir mėsos įdaru Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 30 žalių bulvių 5 virtos bulvės 300 g kiaulienos faršo 2 stiklinės džiovintų grybų 1 svogūnas druska pipirai margarinas Padažui: 200 g margarino 200 g grietinės druska Gaminimas: Žalias bulves nuskutame ir suta..
Recepto vertinimas:
Žemaitiški cepelinai Ingridientai: 1 kg bulvių, 4 šaukštai miltų, 2 kiaušiniai, druska, 200 gramų mėsos faršo, aliejaus (virimui) Gaminimas Bulves nuskusti ir išvirti. Išvirtas bulves sutrinti, kad išeitų košė. Į bulvių košę sudėti miltus, įmušti kiaušinius, pagard..
Recepto vertinimas:
Įdarytas žąsies kaklas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Žąsies kaklas, 100 g žąsienos, 200 g kiaulienos, 100 g jautienos, druskos, svogūnas, obuolys, vandens. Gaminimas: Nuo kaklo nulupti odą, vieną galą užrišti. Mėsą, svogūną, obuolį dukart permlati, įpilti vandens ir įdėti pri..
Recepto vertinimas:
Mėsos kukuliai su grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: (4 asmenų šeimai) 8 vienodo dydžio pievagrybių, 0,5 kg kiaulienos ir jautienos faršo, 0,5 šalto rūkymo kumpio su lašinukais, prieskonių, aliejaus kepimui, česnako, svogūno, medinių smeigtukų, garnyrui – mėgstamų daržovių..
Recepto vertinimas:
Daržovės prie visko Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Šaldytos daržovės (kokias mėgstate) Faršas (koks patinka) Grietinė Pienas Miltai Sviestas Prieskoniai faršui Prieskoniai daržovėms Kiti mėgstami prieskoniaipagal skoni Gaminimas: Farša su prieskoniais dedame į keptuvę su trupuči..
Recepto vertinimas:
Orinis žuvies pyragas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg žuvies filė, 2.50 g pieniškų dešrelių, 3.50 g lašinių, 4.2 riekelės baltos duonos, didelis svogūnas, 5.5 valgomieji šaukštai pieno, 6.1-2 arbatiniai šaukšteliai kapotų kaparių, 7.0,5 stiklinės smulkiai sukapotų petražo..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su faršu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 riekės juodos duonos, 20 g taukų arba margarino, 150-200 g faršo, 1 arbat. šaukštelis krakmolo, 3 valg. šaukštai grietinės, 1 valg. šaukštas vandens, 1 valg. šaukštas virtų burokėlių, 1 svogūnas, 1/4 rauginto agurko, ..
Recepto vertinimas:
Vaisinis faršas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 puodeliai džiovintos baltos duonos kubelių (džiūvėsėlių); ½ puodelio susmulkintų morkų; ½ puodelio susmulkintų salierų; 1 nedidelis supjaustytas svogūnas; 2 valg. šaukštai sviesto; ½ arb. šaukštelio drusko..
Recepto vertinimas:
Makaronai su faršu 2 Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Kiaulienos faršasSukti makaronaiSvogūnaiMarinuoti agurkėliaiKonservuoti pomidorai skardinėjeAliejusPrieskoniai (bulvių prieskoniai, pipirai) Gaminimas: Faršą pakepinti aliejuje su nesmulkiai supjaustytu svogūnu..
Recepto vertinimas:
Makaronai su faršu Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Makaronai (būtinai itališki) 500gPomidorai 3-4 vntFaršas 300-400gKalafioras Aitrioji paprikaDruska Gaminimas: Gaminame padažą: faršą kepiname keptuvėje, kol silpnai apkeps.Į keptuvę su faršu sudedame pjaustytu..
Recepto vertinimas:
Įdaryti makaronai „Rosanella“
Įdaryti makaronai „Rosanella“ Ingridientai: 250 gramų vamzdelio formos makaronų, 2 džiovintos duonos, 125 gramai jautienos faršo, 125 gramai kiaulienos faršo, 1 šaukštas jautienos sultinio koncentrato, šviežių bazilikų, šviežių raudonėlių, šviežių čiobrelių..
Recepto vertinimas:
Troškinys su jautienos faršuIngridientai:4—5 žalios bulvės, 2 svogūnai, 50 g margarino, 300 g faršo, morka, 4 porai, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 0,5l vandens, žiupsnelis mairūno, druskos.Gaminimas Bulvės ir porai su lapais supjaustomi griežinėliais, svogūnas smulkiai ..
Recepto vertinimas:
Ravioli su džiovintais grybais
Ravioli su džiovintais grybaisIngridientai:100g džiovintų grybų, 2 svogūnai, 2 kietai virti kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto, druskos (pagal skonį).Gaminimas Pagaminkite tradicinę ravioli tešlą. 3 - 4 valandoms užmerkite džiovintus grybus, po to juos išvirkite pasūditame vandenyje, s..
Recepto vertinimas:
Įdarytas kalakutasIngridientai:Vidutinio dydžio kalakutas, 400-500 g jaučių kepenų, 5-6 riekelės baltos duonos, 0,5 stiklinės pieno, 100 g sviesto, 5 kiaušiniai, druskos, pipirų.Gaminimas Kalakutą gerai nuplauti, išdžiovinti ir įtrinti druska. Kepenis nuplauti, supjaustyti gabal..
Recepto vertinimas:
Graikiškas pupelių – faršo apkepas (Ramunės)
Graikiškas pupelių – faršo apkepas (Ramunės)Ingridientai:300 g žalių šparaginių pupelių, 300 g bulvių, 1 svogūno, 2 česnako skiltelių, 200 g jautienos faršo, 1 šaukšto aliejaus, pipirų, druskos, cinamono, 100 g baltųjų pupelių, 1 dėžutės konservuotų pomidorų, 100 g a..
Recepto vertinimas:
Makaronai su sojos faršu (Erikos)
Makaronai su sojos faršu (Erikos)Ingridientai:Makaronai (rūšis- nesvarbu); sojos faršas (geriau, jog būtų genetiškai nemodifikuotas); 1 saldi raudonoji paprika; 1 pomidoras; šiek tiek aitriosios paprikos arba čili padažo; sojos padažo; prieskonių pagal skonį.Gaminimas Sojos faršą už..
Recepto vertinimas:
Troškinys su faršuIngridientai:400 g faršo,1 didelė paprika (raudona arba žalia),2 didelės morkos,200 g. virtų pupelių,Magi kubelis, pomidorų padažo.GaminimasĮ švarią keptuvę dedame faršą, įpilame vandens, kad apsemtų ir troškiname keptuvėje su dangčiu 5-10 min. Troškintą far�..
Recepto vertinimas: