Džiovintvaisinis pyragas


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
2 stiklinių miltų;
1 stiklinės vandens;
200–300 g džiovintų vaisių;
3 valgomųjų šaukštų aguonų;
nubraukto arbatinio šaukštelio sodos;
arbatinio šaukštelio obuolių acto;
2 valgomųjų šaukštų aliejaus;
Gaminimas:
Susmulkinti ir užmerkti džiovintus vaisius. Miltus ir aguonas gerai išmaišyti su vandeniu. Suberti nukoštus vaisius, šlakeliu obuolių acto nugesintą sodą, kelis šaukštus aliejaus ir vėl gerai viską išmaityti. Ištepti skardą aliejumi, sudrėbti tešlą. Kepti 180 laipsnių temperatūroje.
Tinka vartoti su:

 

 

 

 

 

 

 


Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!