6 rezultatų ieškant "degtuku"
Veršienos suktinukai su kumpiu
Veršienos suktinukai su kumpiu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g veršienos, 100 g kumpio, 2 kiaušiniai, riebalų, 2 stiklinės vandens, pipirų, druskos, 2 šaukšteliai miltų, 2 šaukštai grietinės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir išmušti. Kumpį supjaustyti, o virtus kiaušinius perp..
Recepto vertinimas:
Kepti filė griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g jautienos filė, 100 g rūkytos šoninės, 10—15 nedidelių svogūnų, 4—5 baltos duonos riekės, sviesto, druskos, pipirų. Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti ją į 4—6 storus griežinėlius. K..
Recepto vertinimas:
Įdarytas šaltas jautienos kepsnys (rostbifas)
Įdarytas šaltas jautienos kepsnys (rostbifas) Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.200 g jautienos kepsnio,2. 100 g varškės, 3.3—4 šaukštai tarkuotų krienų, l šaukštas pieno arba grietinėlės, druskos, cukraus. Gaminimas: Mėsą supjaustyti aštriu plonu peiliu kelių milimetrų stori..
Recepto vertinimas:
Konservuota paprika su česnakais
Konservuota paprika su česnakais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kg saldžiosios paprikos (geriau - įvairių spalvų), stiklinė aliejaus, stiklinė acto (9 proc.), pusė stiklinės vandens, degtukų dėžutė rupios druskos, 10 šaukštų cukraus, 300 g česnakų, sus..
Recepto vertinimas:
AGRASTAI SU AVIEČIŲ SULTIMISIngridientai:---GaminimasAgrastus nuplauname, apsausiname, nusmailintu degtuku subadome, 1-2 minutes blanširuojame, užpilame aviečių sultimis, kaitiname iki 80-85 °C(jokiu būdu neužviriname), palaikome 5-10 minučių, i#..
Recepto vertinimas:
Pikantiška silkėIngridientai:2 puselės silkės1 indelis prancūziškų garstyčių,grūdeliais1 svogūnas2 obuoliai0,5 valg.šaukšto stalo acto1 valg.šaukštas degtinėsGaminimasSvogūną supjaustome žiedais. Pusę svogūno pakepiname aliejuje. Silkės puselę pjaustome skersai juostelėmis. N..
Recepto vertinimas: