21 rezultatų ieškant "degtine"
Levante Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0,5 l Pienas0,5 l Vaisių sultys (apelsinų, obuolių)Saulėgrąžų aliejus200-300 gr. degtinė arba spiritas200 gr. (stiklinė) Rasalas (agurkų, pomidorų)Tomatų pastaKrapų nuoviras (2 pundeliai + 0.5 l)100 gr. CukrusPlakta grie..
Recepto vertinimas:
Kiniškai paruošta kalakutiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 400 g kalakuto krūtinėlės 150 g morkų 150 g voveraičių arba pievagrybių 100 g porų 150 g konservuotų kukurūzų 150 g mažos cukinijos 10 g svogūnų 150 g morkų 150 g voveraičių arba pievagrybių 100 g porų 150 g konservuo..
Recepto vertinimas:
Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė)
Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė) Patiekalo šalis: Didžioji Britanija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 viščiukas, 100 g prieskoninių daržovių, 250 g kiaulienos, 250 g šviežių lašinių, 1 svogūnas, 1 trynys, 1 stikliukas degtinės, 1 stikliukas vyno, 1 šaukštas riešu..
Recepto vertinimas:
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 750g. vištienos filė gabalėlių, 1/4 stiklinės sojų padažo, 2 šaukštai saldžiosios japoniškosios degtinės (mirin), 2 šaukštai chereso, 2 šaukštai lipnaus rudojo cukraus, 2 šaukšteliai tarkuoto šviežio im..
Recepto vertinimas:
Kriaušių pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 gr. sviesto arba margarino, 200 gr. cukraus, 4 kiaušiniai, 400 gr miltų, 2 a.š. kepimo miltelių, 2 valg.š. degtinės, 50 gr. kakavos miltelių, 2 valg.š. cukraus, 2-3 valg. š. pieno, 1 didelį indelį konse..
Recepto vertinimas:
Kubiška troškinta antis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 antis, 4 svogūnai, 4 šaukštai aliejaus, 200 g džiovintų slyvų, 5 bulvės, 1 šaukštas acto, 2 šaukštai degtinės, 1 stiklinė obuolių sulčių, 2 skiltelės česnako, raudonųjų pipirų, druskos pagal skonį. Gaminimas: šdarin�..
Recepto vertinimas:
Obuolių trauktinė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Rūgštokų obuolių 2.70 cl specialios 3.švediškos ar paprastos degtinės 4.1 šaukštas nesmulkintų anyžių 5.2 gabalėliai cukranendrių cukraus Gaminimas: Nuplaukite obuolius ir išpjaustykite kotelius. Supjaustykite juos skiltelėmis ir..
Recepto vertinimas:
Braškių likeris Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1-1.5 stiklinės degtinės, 2.1 stiklinė cukraus, apie 0.5 kg braškių, 3.3-4 gvazdikėliai. Gaminimas: Į 1 l talpos stiklainį sluoksniais dedame braškes ir cukrų, užpilame degtine, įmetame gvazdikėlius.1 parą laikome kambario temperat�..
Recepto vertinimas:
Gruzdai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.g miltų, 2.3 kiaušiniai, 3.0,5 stiklinės vandens, taurelė degtinės, cukraus pudros, sviesto. Gaminimas: Miltus sumaišome su kiaušiniais, vandeniu ir degtine. Išminkome kietą tešlą ir plonai išridinėjame. Pridarome plonų juostelių arba skr..
Recepto vertinimas:
Vištiena su vyšnių padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 višta 2.3 šaukštai aliejaus 3.1 šaukštas sviesto 4.1 stiklinė sultinio 5.4 šaukštai degtinės 6.1,5 stiklinės vyšnių 7.2 šaukšteliai krakmolo pipirų, druskos pagal skonį Gaminimas: Višta apverdama pasūdytame vandeny..
Recepto vertinimas:
Vištiena su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijoms reikės: 2 vištos krūtinėlių, pakelio šaldytų kiniškų daržovių, indelio saldžiarūgščio padažo, indelio konservuotų sojų daigų, sojų padažo, taurelės degtinės, 3 šaukštų sojų aliejaus, skiltelės �..
Recepto vertinimas:
Limoncello Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Degtinė 1 lCukrus 350 gCitrinų žievelės Gaminimas: Į degtinę ..
Recepto vertinimas:
Makaronai su citrinų padažuIngridientai:400 g ilgų lakštinių makaronų 1 citrina 500 ml grietinėlės 3-4 šaukšteliai degtinės 1 citrinos sultys 60 g tarkuoto parmezanoGaminimasPuode užvirinkite 3 — 4 1 sūdyto vandens, sudėkite makaronus ir virkite 8—10 minu�..
Recepto vertinimas:
Lietiniai žagarėliaiIngridientai:6 tryniai, 50g cukraus, 100g miltų, 25g degtinės, vanilinio cukraus, 100g miltinio cukraus apibarstymui ir riebalų virimui.Gaminimas Tryniai ištrinami su cukrumi, suberiami miltai, supilama degtinė ir gerai išplakama. Tešla tirštoka. Į įkaitintus rie..
Recepto vertinimas:
Tortas su Bezė apvalkaluIngridientai:4 kiaušiniai, 250 g cukraus, 60 g miltu, 70 g krakmolo, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 1 citrinos žievelė, 6 šaukšteliai želatinos, 250 g tepamo varškės sūrelio, 250 g jogurto, 1 citrinos sultys, 3 šaukštai degtinės, 350 g grietinėlės, ..
Recepto vertinimas:
Karališkasis kokteilisIngridientai: 1. 50g Degtinė 2. 10g Baltas desertinis vermutas 3. 10g Pipirų trauktinė 4. 10g Apelsinų trauktinė 5. 20g Ledo gabaliukasGaminimas Visus nurodytus recepte komponentus sumaišyti stiklinėje su ledu. Patiekti taurėje. Šaltinis: http://www.cocta..
Recepto vertinimas:
Vaisių kokteilisIngridientai:1. 40 ml degtinės 2. 20 ml apelsinų likerio 3. 60 ml maišytų sulčių: apelsinų, persikų ir obuolių 4. gabalėlis karambolos 5. kelios vynuogės 6. gabalėlis melionoGaminimas Sumaišome degtinę, likerį ir sultis. Sudedame ledus ir susmulkintus vaisius. Papuo�..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Marios"Ingridientai: 1. Konjakas 20g 2. Degtinė 20g 3. Apelsinų likeris 20g 4. Citrinų sultys 20g 5. Apelsinų sultys 20g 6. Cukraus sirupas 20g 7. Šampanas 60g 8. Citrinos griežinėlis 5g 9. Ledo gabaliukas 15gGaminimas Į taurę įpilti ryškia spalva nudažytą s..
Recepto vertinimas:
Stiprus kokteilisIngridientai: 1. 40g Konjakas 2. 20g Degtinė 3. 25g Vermutas 4. 10g Ledo gabaliukas 5. 5g CitrinaGaminimas Į taurę įdėti norima spalva nudažytą, sukapotą ledą ir supilti visus recepte nurodytus gėrimus. Ant taurės krašto uždėti citrinos griežinėlį. Šal..
Recepto vertinimas:
Kivių ir degtinės kokteilis (Renatos)
Kivių ir degtinės kokteilis (Renatos)Ingridientai:3 gerai prinokę kiviai, 100ml gazuoto vandens, 100ml degtinės, šlakelis kivių sirupo, 1 citrinos sultys, 6 ledo kubeliai.Gaminimas Kivius nulupame ir sutriname iki tyrės (blenderiu ar šakute). Į aukštą taurę dedame ledo kubelius, pilame ..
Recepto vertinimas:
Juodoji rožėIngridientai:30 ml baltojo desertinio vyno,20 ml degtinė,30 ml juodųjų serbentų likerio,vyšnių, išmirkytų likeryje,ledo gabaliukų.GaminimasVisus gėrimus, išskyrus juodųjų serbentų likerį, sumaišyti su ledo gabaliukais.Į taurę įdėti vyšnių, užpilti juodųjų serbe..
Recepto vertinimas: