7 rezultatų ieškant "buroku kotai"
Naminiai sausainiai Ingridientai: 300 gramų margarino 250 gramų miltų 200 gramų cukraus 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus 1 kiaušinis Gaminimas Sutarkuokite sviesta burokų tarka, Supilkite miltus, kepimo miltelius, kiaušinį, ..
Recepto vertinimas:
Silkė pataleIngridientai: 200g. silkės 1-2 virtos bulvės 1 vid. virtas burokėlis 1 virta morka 1 maža svogūno galvutė 1/2 citrinos sulčių 100g. majonezo Paruošimo būdas: Bulves, burokus, morkas sutarkuoti su burokine tarka. Silkę supjaustyti gabaliukais. Į indą dėti , ..
Recepto vertinimas:
Šventinės burokėlių salotosIngridientai: 500g išvirtų burokėlių 6 kietai virtų kiaušinių 400g grietinės 20g želatinos 2 skilteles česnako 1 svogūno keptos duonytės Išvirtus burokėlius sutarkuoju, ispaudžiu česnako. Į kitą indą pripjaustau virtų kiaušinių, svo..
Recepto vertinimas:
Burokėlių troškinys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1.5 kg burokų, padažui: 2.0.5 l pieno, 3.3 šaukštai kvietinių miltų,4.3 šaukštai sviesto, šaukštelis druskos, 5.0.5 šaukštelio baltųjų pipirų, šaukštelis džiovintų čiobrelių, tarkuotos citrinos žievelės. Gaminimas: Iš..
Recepto vertinimas:
Burokėlių troškinysIngridientai:1,5 kg burokų; 500 ml pieno; 3 valg. š. kvietinių miltų; 3 valg. š. sviesto; 1 arb. š. druskos; ½ arb. š. baltųjų pipirų; 1 arb. š. džiovintų čiobrelių; Tarkuotos citrinos žievelės.Gaminimas Išvirkite, nulupkite ir sutarkuokite burokėlius. Su..
Recepto vertinimas:
Burokų lapų sriubaIngridientai:3 saujos nuplautų ir susmulkintų jaunų burokų lapų; 300 g kiaulienos su lašinukais; 2-3 bulvės; Druska; 2-3 lauro lapai; Šakelė mairūno; 5 juodųjų pipirų žirneliai.Gaminimas Užvirinti 2 l vandens ir pasūdyti. Suberti kubeliais pjaustytą kiaulieną i..
Recepto vertinimas:
AGURKŲ SALOTOS SU JOGURTUIngridientai:0,5 šaukštelio kmynų2 vidutiniai agurkai300 ml jogurto0,5 šaukštelio druskos0,25 šaukštelio maltų juodųjų pipirųGaminimasKmynus pakepinkite sausoje keptuvėje ir sumalkite. Agurkus nuplaukite ir sut..
Recepto vertinimas: