12 rezultatų ieškant "burokelis"
Silkė pataleIngridientai: 200g. silkės 1-2 virtos bulvės 1 vid. virtas burokėlis 1 virta morka 1 maža svogūno galvutė 1/2 citrinos sulčių 100g. majonezo Paruošimo būdas: Bulves, burokus, morkas sutarkuoti su burokine tarka. Silkę supjaustyti gabaliukais. Į indą dėti , ..
Recepto vertinimas:
Daržovių mišrainė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 agurkas, 1 burokėlis, 1 bulvė, 1/2 stiklinės žirnių, 1/2 stiklinės pupelių, 1 svogūnas, 1 šaukštas aliejaus, 1 silkė, 1 stiklinė grietinės, 1—2 kiaušiniai, druskos, petražolių, ridikėlių. Gaminimas: Išverdamos daržovės..
Recepto vertinimas:
Grybu mišrainė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150 g marinuotų grybų, 1 svogūnas, 75 g svogūnų laiškų, 1 morka, 1 burokėlis, 3 bulvės, 1 raugintas agurkas, 3 šaukštai alyvų aliejaus, 2 šaukštai citrinos sulčių, druskos, pipirų. Gaminimas: Grybus ir svogūną sukapoti, agurką, vi..
Recepto vertinimas:
Saldžioji mišrainė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 morkos, 1 burokėlis, 1 obuolys, 2 šaukštai razinų, pusės citrinos sulčių, 1 šaukštas natūralaus medaus, 1 stiklinė vandens. Gaminimas: Apskustas morkas ir burokėlį stambiai sutarkuoti. Obuolį aplupti ir supjaustyti kuo maž..
Recepto vertinimas:
Sveikatos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Žalias burokėlis, obuolys,2.morka (lygiomis dalimis), 3.česnakas, 4.petražolė, 5.salieras, 6.svogūnų laiškų, 7.kopūstas, krienų, 8.šaukštelis medaus, aliejaus Gaminimas: Daržoves sutarkuoti (kopūstą supjaustyti) ir gerai išmaišyti..
Recepto vertinimas:
Silkė daržovių rinkinyje Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 silkės, 2.4 bulvės, 3.3 morkos, 4.1 burokėlis, 5.1 stiklinė žalių žirnelių, 6.0.5 stiklinės pupelių, 7.2 svogūnai ar svogūnų laiškų, acto, aliejaus, cukraus. Gaminimas: Bulves, morkas, burokėlius, pupeles ir žirnel..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir silkių užkandisIngridientai:2—3 virtos bulvės, 2 silkės, 3 virti kiaušiniai, šaukštas grietinės, 2 šaukšteliai paruoštų krienų, vidutinio dydžio virtas burokėlis, 0,5 šaukštelio kmynų, šaukštas majonezo.Gaminimas Išmirkytos silkės nulupamos, išimami k..
Recepto vertinimas:
ČesnakynėIngridientai:2—3 virtos bulvės, 3—4 skiltelės česnako, virtas burokėlis, maltų kalendros grūdelių, 1,5l kefyro, druskos.Gaminimas Virtos bulvės stambiai sutarkuojamos, česnakas smulkiai sukapojamas ir ištrinamas su trupučiu cukraus, kad suminkštėtų, burok..
Recepto vertinimas:
Šaltas jautienos kepsnysIngridientai:1,5-2kg. jautienos filė, 2 morkos, burokėlis, 2 svogūnai, 1 poras, 2 lauro lapai, 2 veršio kojos, 2 šaukštai sviesto, salieras, 15 kvapiųjų pipirų.Gaminimas Jautiena išmušama, pasūdoma, prismaigstoma lašinukų ir paliekama valandai. Keptuve kaitina..
Recepto vertinimas:
MišrainėIngridientai:250 g virtų, su lupenomis bulvių, 250 g morkų, 250 g konservuotų žaliųjų žirnelių, svogūnas, virtas raudonasis burokėlis, pusė stiklinės aliejaus (geriausiai tinka sėmenų), svogūnų ar krapų šakelių, druskos, cukraus, acto, kmynų.Gaminimas Bulvės..
Recepto vertinimas:
Neapolietiškos salotosIngridientai:200g žvėrienos arba laukinių paukščių mėsos, 2 nedideli marinuoti agurkai, nedidelis burokėlis, saliero šaknis, stiklinė smulkiais kubeliais supjaustytų virtų morkų ir bulvių, stiklinė majonezo, druskos, pipirų.Gaminimas Mėsą, burokėlį, s..
Recepto vertinimas:
Daržovių apkepas su mėsa ir grybais
Daržovių apkepas su mėsa ir grybaisIngridientai:250 g mėsos faršo; 300 g sūdytų grybų; 1 svogūnas; 6 virtos bulvės; 1 stiklinė virtų morkų; 1 burokėlis; 1 obuolys; 1 stiklinė virtų žirnių; Druskos ir pipirų; 3 valg. š. sviesto; 1,5-2 stiklinės pieno arba sultinio; 2 valg. š. ma..
Recepto vertinimas: