20 rezultatų ieškant "baravyku"
Grybų salotos su pupelėm Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0.5l marinuotų baravykų, ar panašių grybų 1 skardinė SKO firmos karališkų pupelių 5 virtos bulvės 1 virta morka 1 svogūnas 1 arb. šaukštelis vegetos 2 arb. šaukšteliai cukraus 4 arb. šaukšteliai vyno acto 3 valg. šaukštai ..
Recepto vertinimas:
Margos salotos su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 stiklinė nedidelių marinuotų arba savo sultyse virtų baravykų, rudmėsių arba pievagrybių 100g kieto sūrio 1-2 obuoliai 1-2 pomidorai 100g daktariškos dešros arba lieso kumpio 1 apelsinas 1,5 stiklinės grietinės arba kefyro 2 š..
Recepto vertinimas:
Svogūnų, bulvių ir grybų apkepas
Svogūnų, bulvių ir grybų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g svogūnų, 500 g bulvių, 100 d džiovintų baravykų, 200 g lašinių ar šoninės, 50 g sviesto, 1 šaukštas miltų, druskos, lauro lapų, maltų pipirų. Gaminimas: Svogūnus supjaustyti, pabarstyti miltais ir pakepti su..
Recepto vertinimas:
Baravykai grietinės padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g baravykų, 400 g bulvių, 2 svogūnai, 40 g sviesto, šaukštas miltų, stiklinė grietinės, druskos, pipirų. Gaminimas: Baravykus ir bulves supjaustyti. Bulves kepti svieste, kiek vėliau sudėti grybus, svogūnus ir dar pakepti...
Recepto vertinimas:
Baravykai drebučiuose Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1l virtų baravykų kepurėlių, 2 kietai virti kiaušiniai, 0,5 grybų sultinio, 1 šaukštelis želatinos, 1 virta morka, Lauro lapeliai, Druska. Gaminimas: Grybus sudėti į dubenėlį. Supjaustytas morkas bei kiau..
Recepto vertinimas:
Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I
Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 2 stiklinės blynų miltų, 3/4 stiklinės vandens, druskos. Įdarui: 200 g šviežių baravykų arba pievagrybių, 100 g lašiniukų, 3 kiaušiniai, 0,5 stiklinės pieno arba vandens, druskos, pipirų, 2 šaukštai p..
Recepto vertinimas:
Grybų omletas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g šviežių baravykų arba pievagrybių, 1 petražolė, 1 šaukštas sviesto, 4 kiaušiniai, 4 šaukštai miltų, 3 šaukštai grybų, sultinio, druskos, riebalų. Gaminimas: Nuvalytus grybus ir tarkuotą petražolę troškinti riebaluose, kad ind..
Recepto vertinimas:
Kepti baravykai grietinės padaže
Kepti baravykai grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių baravykų, 400 g bulvių, 2 svogūnai, 40 g sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė grietinės, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Nuvalytus baravykus supjaustyti griežinėliais, bulves — kubeliais. Bul..
Recepto vertinimas:
Tiršta grybų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. šviežių arba 70 - 100 g. savo sultyse virtų baravykų ar kt. grybų, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 0,5 svogūno arba poro, 0,5 morkos, 0,5 petražolės ar gabalėlis saliero, 1 litras vandens, 1 šaukštas grietinės arba ..
Recepto vertinimas:
Barščiai su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. šviežių arba 30 g. džiovintų baravykų, 1 šaukštas sviesto, 1 svogūnas, truputis saliero ar petražolės, 2 nedideli burokėliai (400 g.), 4 bulvės, druskos, 1 - 2 litrai sultinio, 1 šaukštelis miltų, 1 - 2 šaukštai grietinė..
Recepto vertinimas:
Makaronai su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 80 g makaronų, 10 g džiovintų baravykų, 30 g svogūnų, 30 g sviesto, 50 g grybų sultinio, 15 g saulėgrąžų aliejaus, druskos. Gaminimas: Džiovintus grybus išvirkite ir supjaustykite šiaudeliais. Svogūnus supjaustykite ir pakepinkite ..
Recepto vertinimas:
Bulvių salotos su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g bulvių, 40 g svogūnų laiškų, 30 g baravykų, 20 g salotų, 20 g aliejaus, 15 g ridikėlių, žalumynų, pipirų. Gaminimas: Bulves išvirkite ir supjaustykite griežinėliais. Baravykus išvirkite, supjaustykite. Sudėkite į ind..
Recepto vertinimas:
Baltasis grybų padažas Ingridientai: 100 gramų sviesto, 250 gramų sūdytų grybų, 2 svogūnai, 1,5 šauksto miltų, 2 stiklinės vandens, pieno arba nuoviro, druskos, pipirų, 3 šaukštai grietinės, svogūnų arba laiškinio česnako laiškų Gaminimas Lašiniukus supjaustyt..
Recepto vertinimas:
Troškintos bulvės su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g bulvių, 100 g šviežių baravykų, 15 g lydyto sviesto, 50 g padažo, 15 g svogūnų, lauro lapelių, pipirų, žalumynų, druskos. Gaminimas: Bulvės pjaustomo skubeliais, Apkepinamos riebaluose, pridedama pakepintų svogūnų ..
Recepto vertinimas:
Grybų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Svogūnų padažo, 0,5 stiklinės susmulkintų pievagrybių ar baravykų, 1 šaukštelis kapoto ankštinio pipiro, 1 šaukštas supjaustytų petražolių lapelių, 2 šaukštai grietinės. Gaminimas: Šviežius grybus kartu su kapotais svogūnais apke..
Recepto vertinimas:
Agurkų sriuba su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,5 l mėsos arba kaulų sultinio, 3 rauginti agurkai, 2 šaukštai miežinių kruopų, 3 bulvės, 1 morka, 1 svogūnas, pusė saliero, 1 šaukštas sviesto, 30 g džiovintų baravykų, 150 g grietinės, pipirų, lauro lapų, druskos Gaminim..
Recepto vertinimas:
Šiupininė su mėsa ir grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g jautienos kaulų, 1,25 l vandens, 100 g jautienos, 1 salieras, 1 petražolė, 1 morka, 50 g lieso kumpio, 50 g pieniškų dešrelių, 200 g šviežių baravykų, 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto, 1 nedidelis raugintas agurkas, 2 ..
Recepto vertinimas:
Kūčių baravykų padažas, tinkantis patiekti su sklindžiais, blyneliais, virtiniais.
Kūčių baravykų padažas, tinkantis patiekti su sklindžiais, blyneliais, virtiniais. Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100g baravykų, 20g saulėgrąžų aliejaus, 300g grybų nuoviro, 20g saulėgrąžų aliejaus, 20g kvietinių miltų, Gaminimas: 100g baravykų 3-4 val..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiškas kepsnysIngridientai:800g jautienos, truputis 9% acto, 40 g riebalų, 1/2 stiklinės sultinio kepsniui kepti, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos. Įdarui: 2 šaukštai tarkuotų krienų, 20g džiovintų baravykų, 2—3 svogūnai, 40 g sviesto, džiūvėsėl..
Recepto vertinimas:
Varškiniai virtinukai su baravykų padažu
Varškiniai virtinukai su baravykų padažuIngridientai:Tešlai: 300 g varškės; 5 kiaušinių tryniai; 120 g miltų; 100 g parmezano (Parmigiano Reggiano) sūrio. Padažui: 2 nedideli svogūnai; 50 g sviesto; 1 šakelė rozmarino; 80 g šaldytų baravykų; 40 ml sauso baltojo vyno; 100 ml riebi..
Recepto vertinimas: