20 rezultatų ieškant "Plonu vermiseliu"
Salotos Antipasto Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Užpilas: * 1 valg. šaukštas alyvų aliejaus; * 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų; * 2 skiltelės česnako; * 2 valg. šaukštai balto vyno acto; * 2 valg. šaukštai vandens; * 2 valg. šaukštai smulkintų šviežių prieskoninių žol..
Recepto vertinimas:
Austrių apkepėlė Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 6–8 austrių laurų lapelio keleto kvapiųjų pipirų citrininių prieskonių druskos 100 ml grietinėlės 50 g fermentinio sūrio 5 plonų šoninės juostelių Gaminimas: Austres atverti, išimti minkštimą ir sudėti į puodą su vand..
Recepto vertinimas:
Šventinis siurprizas su vištienos įdaru
Šventinis siurprizas su vištienos įdaru Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 1,5 stiklinės miltų, 150gr.sviesto, 1šaukštelio kepimo miltelių, 1kiaušinis, 0,5stiklinės pieno Įdarui: 0,9kg.vištienos mėsos, 1pakelio šaldytų daržovių, 125gr.rūkytos šoninės, 1raudonosios papriko..
Recepto vertinimas:
Garsusis Šilutės šokoladinis pyragaitis
Garsusis Šilutės šokoladinis pyragaitis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Biskvitui reikia: 90 g cukraus, 30 g maltų migdolų, 30 g kvietinių miltų D500, 2 kiaušinių, 2 šaukštų alyvų aliejaus Drėkinimui reikia: 100 g cukraus, 100 g vandens, 30 ml Krupniko, ..
Recepto vertinimas:
Itališkas velykinis pyragas su makaronais
Itališkas velykinis pyragas su makaronais Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 250 gr. miltų, 125 gr. sviesto, 1 kiaušinis, 65 gr. cukraus, žiupsnelis druskos. Įdarui: 300 gr. pieno 100 gr. labai plonų vermišelių, pusė arbatinio šaukštelio cinamono, 150..
Recepto vertinimas:
kalakutienos kepsneliai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0.5 kg kalakutienos file 1 indelis tepamo surio su kumpiu prieskoniu sojos padazo majonezo dziuveseliu Gaminimas: kalakutiena supajaustome ir ismusame pabarstome prieskoniais ir apslakstome soju padazu. Paliekame..
Recepto vertinimas:
Kiniškai ruošti porai Patiekalo šalis: Kinija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g plonų porų,25 g sviesto arba margarino,1 svogūnas,50 g graikinių riešutų,4 salierų stiebai,250 g kiniškų kopūstų,druskos,šviežiai sumaltų juodųjų pipirų,sojų padažo Gaminimas: Porus gerai nupl..
Recepto vertinimas:
Kepti viščiukai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 viščiukai 100g rūkytų lašinių druskos 1 šaukštas sviesto Gaminimas: Nuvalyti viščiukai, ištrinami druska, krūtinėlės aprišamos plonu lašinių sluoksniu, kojos suriašamos. Viščiukai apkepami svieste ir kepami orkaitėje ant grote..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
Karšti sumuštiniai su sūriu ir kumpiu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6-8 riekės baltos arba juodos duonos, 40g. sviesto, 6-8 ploni griežinėliai kumpio, 100g. sūrio, pipirų. Gaminimas: Duona aptepama plonu sviesto sluoksniu. Ant kiekvienos riekelės dedamas plonas kumpio griežinėlis..
Recepto vertinimas:
Gruzdai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.g miltų, 2.3 kiaušiniai, 3.0,5 stiklinės vandens, taurelė degtinės, cukraus pudros, sviesto. Gaminimas: Miltus sumaišome su kiaušiniais, vandeniu ir degtine. Išminkome kietą tešlą ir plonai išridinėjame. Pridarome plonų juostelių arba skr..
Recepto vertinimas:
Tortas „Riešutėlis“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Miltų, kad butų kieta tešla, 1.125 g margarino, 2.100 g grietinės, 3.2 kiaušiniai, 4.200 g riešutų. Kremui: 5.1 indelis kondensuoto pieno, 6.2 šaukšteliai prieskonių (džiovintų mėtų arba citrininių melisų, cinamono). Gla..
Recepto vertinimas:
Kepti filė griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g jautienos filė, 100 g rūkytos šoninės, 10—15 nedidelių svogūnų, 4—5 baltos duonos riekės, sviesto, druskos, pipirų. Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti ją į 4—6 storus griežinėlius. K..
Recepto vertinimas:
Įdarytas šaltas jautienos kepsnys (rostbifas)
Įdarytas šaltas jautienos kepsnys (rostbifas) Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.200 g jautienos kepsnio,2. 100 g varškės, 3.3—4 šaukštai tarkuotų krienų, l šaukštas pieno arba grietinėlės, druskos, cukraus. Gaminimas: Mėsą supjaustyti aštriu plonu peiliu kelių milimetrų stori..
Recepto vertinimas:
Grybais įdaryta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 višta (apie 1,2 kg), 2.400 šviežių grybų, 3.1 raudonoji paprika, 4.1 svogūno galva, 5.3 šaukštai sviesto, druskos, pipirų ir žalumynų pagal skonį. Gaminimas: Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į ..
Recepto vertinimas:
Viščiukų kepsneliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.3 maži viščiukai arba 2 didesni, 2.2 kiaušiniai, 3.0,5 stiklinės džiuvėsėlių, 4.2 šaukštai sviesto, viščiukų kepenėlės, skilveliai, širdelės, 5.2 riekelės pyrago, pieno, 6.1 petražolė, maltų pipirų, druskos, 7.0,5 sv..
Recepto vertinimas:
Įdaryta grybais višta Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 višta (apie 1,2 kg), 2.400 šviežių grybų, 3.1 raudonoji paprika, 4.1 svogūno galva, 5.3 valg. šaukšt. sviesto, druskos, pipirų ir žalumynų Gaminimas: 1. Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apač..
Recepto vertinimas:
Kepti žuvų vyniotiniai su grybais
Kepti žuvų vyniotiniai su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g žuvies filė, druskos, citrinos sulčių, 2.200 g virtų grybų, 3.1 svogūnas, gabalėlis petražolės, 4.1 stiklinė grybų arba žuvų sultinio, 5.2 šaukštai sviesto arba margarino, 6.1 raugintas agurkas, 7.1 stiklin..
Recepto vertinimas:
Salotos Antipasto Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Užpilas: 1 valg. šaukštas alyvų aliejaus; 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų; 2 skiltelės česnako; 2 valg. šaukštai balto vyno acto; 2 valg. šaukštai vandens; 2 valg. šaukštai smulkintų šviežių prieskoninių žoleli..
Recepto vertinimas:
Angliškas tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: po 150 g miltų ir margarino arba sviesto, po 1/2 šaukštelio druskos ir tarkuotų citrinų žievelių, šaukštas cukraus pudros, žiupsnelis vanilinio cukraus. Kremui: 125 g varškės, 4 šaukštai tiršt..
Recepto vertinimas:
Žuvies salotos (pigiai, skanu ir greitai)
Žuvies salotos (pigiai, skanu ir greitai)Ingridientai:1 dėžutė konservuotos žuvies aliejuje, 1 vid. dydžio svogūnas,2 obuoliai,majonezo,2 morkos,1 šaukštelis acto,pipirų.GaminimasKonservuotą žuvį su visu aliejum dėti į pailg&..
Recepto vertinimas: