ŽUVIS ALAUS TEŠLOJE
Ingridientai:500 g žuvies
paprikos miltelių
0.5 citrinos
aliejaus
Tešlai:
200 g miltų
kiaušinis
0.5 stiklinės alaus
šaukštelis aliejaus
druskos
Gaminimas
Iš miltų, kiaušinio trynio, alaus, aliejaus, trupučio druskos sumaišykite tešlą. Baigdami maišyti, sudėkite išplaktą baltymą. Tešla turi būti grietinės tirštumo. Gabalais supjaustytą žuvį (smulkmė nepjaustytą) pabarstykite maltais pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis ir, apvolioję tešla, apie 5 min. kepkite pakaitintame aliejuje.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!