Žiediniai kopūstai su baltuoju vynu

Ingridientai:
700-800 g žiedinių kopūstų,
1 stiklinė baltojo pusiau sauso vyno,
1-2 svogūnai,
druskos, pipirų,
muskatų,
1 kubelis sultinio,
truputis aliejaus.
Gaminimas
Žiedinį kopūstą supjaustome žiedais, pamerkiame į pasūdytą vandenį 10 min., gerai nuplauname. Keptuvėje su aliejumi pakepiname susmulkintą svogūną, įdedame kopūstus ir supylę 1 stiklinėje vandens ištirpintą sultinio kubelį, uždengę troškiname, kol kopūstai suminkštėja. Įberiame prieskonių. Supilame vyną ir troškiname dar
10-15 min. Galime užbarstyti fermentinio sūrio. Prieš valgydami pabarstome susmulkintais žalumynais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!