Žiediniai kopūstai su baltuoju vynu
Ingridientai:700-800 g žiedinių kopūstų,
1 stiklinė baltojo pusiau sauso vyno,
1-2 svogūnai,
druskos, pipirų,
muskatų,
1 kubelis sultinio,
truputis aliejaus.
Gaminimas
Žiedinį kopūstą supjaustome žiedais, pamerkiame į pasūdytą vandenį 10 min., gerai nuplauname. Keptuvėje su aliejumi pakepiname susmulkintą svogūną, įdedame kopūstus ir supylę 1 stiklinėje vandens ištirpintą sultinio kubelį, uždengę troškiname, kol kopūstai suminkštėja. Įberiame prieskonių. Supilame vyną ir troškiname dar
10-15 min. Galime užbarstyti fermentinio sūrio. Prieš valgydami pabarstome susmulkintais žalumynais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!