Vyšnių desertas su duona ir medumi

Ingridientai:
4 porcijos

400 g vyšnių,
150 g juodos sudžiūvusios
duonos,
200 ml grietinėlės,
3 šaukštai skysto medaus,
šaukštas vyšnių likerio,
cinamonų.
Gaminimas
Nutarkuojame duonos plutą. Duoną susmulkiname ir sugrūdame. Jos trupinius sumaišome su šaukštu medaus, cinamonais ir likeriu. Vyšnias nuplauname, nusausiname, išimame kauliukus. sumaišome su šaukštu medaus. Grietinėlę išplakame su likusiu medumi.

Į keturis desertinius indelius sluoksniais dedame duonos trupinius, vyšnias ir grietinėlę. Viršutinis sluoksnis turi būti grietinėlės. Prieš patiekdami užbarstome duonos trupinėlių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!