Vynuogių verinukai
Ingridientai:Kekė žaliųjų vynuogių,
Bet kokių sezoninių uogų arba kitokių vaisių(persikų, slyvų),
1-2 bananai,
cukraus,
citrinos sulčių.
Padažui: 100 g juodojo šokolado,
50 g grietinėlės
Gaminimas
Ant medinių pagaliukų paeiliui suverkite vynuoges, uogas ar vaisius ir bananų riekeles. Apšlakstykite citrinos sultimis ir pabarstykite cukrumi. Vėrinukus sudėkite ant grotelių ir kelias minutes pakepkite.
Padažui šokoladą ištirpinkite ir sumaišykite su grietinėle. Į lėkštę sudėkite vėrinukus ir apipilkite padažu, papuoškite uogomis. (Goda)
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!