Vynuogių verinukai

Ingridientai:
Kekė žaliųjų vynuogių,
Bet kokių sezoninių uogų arba kitokių vaisių(persikų, slyvų),
1-2 bananai,
cukraus,
citrinos sulčių.
Padažui: 100 g juodojo šokolado,
50 g grietinėlės
Gaminimas
Ant medinių pagaliukų paeiliui suverkite vynuoges, uogas ar vaisius ir bananų riekeles. Apšlakstykite citrinos sultimis ir pabarstykite cukrumi. Vėrinukus sudėkite ant grotelių ir kelias minutes pakepkite.
Padažui šokoladą ištirpinkite ir sumaišykite su grietinėle. Į lėkštę sudėkite vėrinukus ir apipilkite padažu, papuoškite uogomis. (Goda)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!