VUŠČIUKAS SU MELIONU IR VERMUTU

Ingridientai:
450 g viščiukas,
50 g sviesto,
4 skiltelės kapoto česnako,
50 g kapotų petražolių,
100 g meliono,
75 g vermuto,
pusė šaukštelio kukurūzų miltų,
15 g graikinių riešutų,
salotų lapų,
2 šaukštai grietinės,
vištienos prieskonių.
Gaminimas
Viščiuką pamarinuojame su prieskoniais ir patepame sviestu. Česnaką sumaišome su petražolėmis ir sudedame į viščiuko vidų. Kepame orkaitėje 50 min. Iškepusį laikome šiltai. Nugriebiame skardoje susidariusius riebalus, sultinį perkošiame ir užviriname. Sudedame miltus, atskiestus grietinėle ir vermutu, įdedame kubeliais pjaustytą melioną. Užviriname.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!