VUŠČIUKAS SU MELIONU IR VERMUTU
Ingridientai:450 g viščiukas,
50 g sviesto,
4 skiltelės kapoto česnako,
50 g kapotų petražolių,
100 g meliono,
75 g vermuto,
pusė šaukštelio kukurūzų miltų,
15 g graikinių riešutų,
salotų lapų,
2 šaukštai grietinės,
vištienos prieskonių.
Gaminimas
Viščiuką pamarinuojame su prieskoniais ir patepame sviestu. Česnaką sumaišome su petražolėmis ir sudedame į viščiuko vidų. Kepame orkaitėje 50 min. Iškepusį laikome šiltai. Nugriebiame skardoje susidariusius riebalus, sultinį perkošiame ir užviriname. Sudedame miltus, atskiestus grietinėle ir vermutu, įdedame kubeliais pjaustytą melioną. Užviriname.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!