VIŠTŲ KRŪTINĖLĖS SU PRIESKONIAIS

Ingridientai:
4 porcijos.

700 g vištų krūtinėlių su oda
4 skiltelės česnako
80 g svogūnų
4 šaukštai aliejaus
20 g Santa Maria vištienos
prieskonių su geltonuoju kariu
1 šaukštas citrinų sulčių
žiupsnelis cukraus

Salotoms:
100 g morkų
100 g agurkų
100 g sojų pupelių daigų
Gaminimas
Susmulkinkite česnakus ir svogūnus, sumaišykite juos su 2 šaukštais aliejaus ir Santa Maria vištienos prieskoniais su geltonuoju kariu. Dalį mišinio palikite salotų padažui. Paruoštu mišiniu gerai įtrinkite vištų krūtinėles ir kepkite jas skardoje, išklotoje folija. Kol vištiena kepa, galima paruošti salotas. Supjaustykite morkas ir agurkus šiaudeliais ir sumaišykite su sojų daigais salotų dubenyje. Dalįį palikto svogūūnų ir ččesnakų miššinio suplakitąąe su aliejumi, citrinų sultimis ir cukrumūi. Paruošštą padažž82;ą užpilkite ašššnt salotųų ir išmaišykite. Patiekite su vištųų krūtinėlųių kepsneliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!