VIŠTIENOS SULTINYS SU KEPENĖLIŲ KUKULAIČIAIS

Ingridientai:
300 g vištienos sultinio,
100 g valytų vištienos kepenėlių,
2 šaukštai džiūvėsių,
1 kiaušinis,
petražolių, druskos,
vištienos prieskonių.
Gaminimas
Vištienos kepenėles sumalame, suberiame džiūvėsėlius ir prieskonius, įmušame kiaušinį ir išmaišome. Į puodą supilame 150 g sultinio, užviriname, šaukštu dedame kepenėlių masę, verdame
3 minutes. Kiaurasamčiu išgriebiame kukulaičius ir sudedame į likusį karštą sultinį,
tiekiame pabarstę smulkintomis petražolėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!