Viščiukas su žiediniais kopūstais

Ingridientai:
(6-8 porcijos)

2 viščiukai,
1 morka,
1 petražolių šaknis,
800 g žiedinių kopūstų,
2 svogūnai,
1 stiklinė grietinės,
0,5 stiklinės džiūvėsėlių,
0,5 arbatinio šaukštelio muskatų,
truputis druskos, pipirų,
petražolių arba krapų.
Gaminimas
Viščiukus nuplauname, supjaustome išilgai ir ištriname druska bei pipirais. Į puodą sudedame morką, petražolių šaknį, svogūnus ir viščiukus. Užpilame šaltu vandeniu, kad apsemtų, ir verdame. Porą kartų mėsą apverčiame. Kai vištiena suminkštėja, į sultinį įpilame grietinę, suberiame džiūvėsėlius bei muskatus ir kaitiname, kol užverda. Atskirai pasūdytame vandenyje išverdame žiedinius kopūūstus, po to juos
išskaidome įį žžę;iedyĮnėlius. Į lėkštęą dedame višštieną, o aplink žžiedinūius kopūstus. žUžpilame paždažuž. Papuoššiame petražolėmis arba krapais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!