Viščiukas su žiediniais kopūstais
Ingridientai:(6-8 porcijos)
2 viščiukai,
1 morka,
1 petražolių šaknis,
800 g žiedinių kopūstų,
2 svogūnai,
1 stiklinė grietinės,
0,5 stiklinės džiūvėsėlių,
0,5 arbatinio šaukštelio muskatų,
truputis druskos, pipirų,
petražolių arba krapų.
Gaminimas
Viščiukus nuplauname, supjaustome išilgai ir ištriname druska bei pipirais. Į puodą sudedame morką, petražolių šaknį, svogūnus ir viščiukus. Užpilame šaltu vandeniu, kad apsemtų, ir verdame. Porą kartų mėsą apverčiame. Kai vištiena suminkštėja, į sultinį įpilame grietinę, suberiame džiūvėsėlius bei muskatus ir kaitiname, kol užverda. Atskirai pasūdytame vandenyje išverdame žiedinius kopūūstus, po to juos
išskaidome įį žžę;iedyĮnėlius. Į lėkštęą dedame višštieną, o aplink žžiedinūius kopūstus. žUžpilame paždažuž. Papuoššiame petražolėmis arba krapais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!