VIŠČIUKAS SU GRAIKIŠKAIS RIEŠUTAIS

Ingridientai:
Vienas nedidelis viščiukas
2 dideli svogūnai
2 puodeliai graikiškų riešutų
1 puodelis džiovintų slyvų
sviesto, druskos, pipirų

Gaminimas
Viščiuką itriname druska ir pipirais. Svogūnus, riešutus, slyvas sumalame mėsmale, įdedame šiek tiek druskos. Dalį sumaltos masės kemšame į viščiuko vidų. Viščiuką dedame į indą (geriau tinka su dangčiu) išteptą sviestu, į likusią sumaltą košę įpilame šiek tiek vandens ir apipilame viščiuką. Kepame apie 1 valandą.
Garnyrui labiausiai tinka birus ryžiai su pakeptomis razinomis (Vilma)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!