VERŠIENA SU ŽIEDINIAIS KOPŪSTAIS IR GRYBAIS

Ingridientai:
200 g veršienos kumpio,
100 g žiedinių kopūstų,
50 grietinėlės,
30 g keptų svogūnų,
30 g baltojo vyno,
''Vegetos'',
mairūnų,
kvapniųjų pipirų,
laurų lapų,
50 g grybų,
aliejaus.
Gaminimas
Nuo veršienos nuimame plėves ir padaliname į du vienodus gabalus, plonai išmušame, pabarstome prieskoniais, apkepame iš abiejų pusių, supilame grietinėlę, sudedame išskirstytus žiedinių kopūstų žiedynus, grybus ir troškiname 5 minutes. Supilame vyną, troškiname dar 3 minutes.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!