VEGELĖ VYNO PADAŽE
Ingridientai:1 kg vėgėlės,
truputis miltų,
1/2 stiklinės aliejaus,
1/2 l baltojo vyno,
šaukštas pomidorų padažo,
druskos, pipirų,
svogūnas,
truputis cukraus,
taurelė brendžio.
Gaminimas
Vėgėlė supjaustoma gabalėliais, pavoliojama miltuose ir sudedama į troškintuve verdantį aliejų. Kai žuvis pagelsta, apšlakstoma brendžiu ir uždegama. Paskui ji išimama, o į troškintuvą sudedama supjaustytas svogūnas, prieskoniai, druska, pipirai, pomidorų padažas, supilamas vynas. Uždengiama ir verdama 15 min. Paskui viskas pertrinama, supilama atgal į troškintuvą, sudedama žuvis ir dar paverdama 20-25 min.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!