TROŠKINTA ŽŪVIS SU ŽALUMYNAIS IR DŽIŪVĖSIAIS
Ingridientai:100 g kvietinių džiūvėsių
600 g žūvies
150 g svogūnų laiškų
500 ml pieno
2 kiaušiniai
40 g miltų
maltų juodųjų pipirų
druskos
petražolių ir krapų lapelių
virtų bulvių
Gaminimas
Išdarinėtą žūvį pasūdyti, pavolioti miltuose, apkepinti, sudėti į aliejumi išteptą formą, sudėti smulkintus svogūnus, žalumynus, tarkuotus džiūvėsius, supilti karštą pieną ir troškinti. Papuošti žalumynais ir kapotais kietai virtais kiaušiniais. Garnyrui tinka virtos bulvės.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!