TROŠKINTA VIŠTA SU VAISIAIS IR DARŽOVĖMIS
Ingridientai:800 g vištienos,
1-2 morka,
1 stiklinė ryžių,
150 g riebalų,
3 svogūnai,
50 g sviesto,
50 g fermentinio sūrio,
2 stiklinės žaliųjų žirnelių,
petražolių,
pomidorų,
vištienos prieskonių,
druskos.
Gaminimas
Pasūdytame vandenyje išverdame vištą ir griežinė-liais pjaustytas morkas. Išgriebiame vištą, mėsą atskiriame nuo kaulų, susmulkiname, sudedame į ištirpintą sviestą ir kartu su virtomis morkomis pakepiname. Keptuvėje ištirpiname riebalus, suberiame smulkintus svogūnus, pakepiname. Suberiame ryžius, išmaišome ir kepiname, kol ryžiai sugers riebalus. Užpilame 3 stiklinėmis perkošto sultinio, įįberiame prieskonių, druskos, uždengiame ir kepame orkaitėje, kol ryžžiai suminkštės. Baigiant keptięęĮĮįįįįį, įdedame sąąviesto, užžberiame tarkuoto fečrmentinio ūsūrio. Į išškepžžžžžžusius ryžius suberiame konservuotus žaliuosius žirnelius,šššššš gerai išmaišome, sudedame į dubenį, prispaudžiame ir išverčiame į lėų279;kštę. Į vidurį sudedame pakepintą vištieną. Tiėėekiame papuošę smulkintomis petražolėmis ir pomidorų griežinėliais. (Kviečiu prie st)
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!