Troškinta silkė
Ingridientai:10 silkių filė juostelių,
3 svogūno galvutės,
200 g džiovintų abrikosų,
100 g saulėgrąžų,
200 g razinų,
100 g graikinių riešutų
1 šaukštas cinamono,
4 šaukštai citrinų sulčių,
aliejaus.
Papuošimui:
citrinos,
džiovintų abrikosų,
graikinių riešutų.
Gaminimas
Svogūną supjaustome kubeliais, džiovintus abrikosus ir silkę - juostelėmis. Susmulkiname riešutus. Aliejuje pakepiname svogūną, sudedame silkę, abrikosus, riešutus, saulėgrąžas, razinas ir uždengę 5 min. patroškiname. Tuomet suberiame cinamoną ir supilame citrinų sultis. Uždengę paliekame 5 min. Atvėsusią silkę sudedame į indelius ir papuošiame džiovintais abrikosais, citrina ir graikiniais riešutais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!