Tortas ''Mandarinas''

Ingridientai:
Biskvitui:
8 kiaušiniai,
2 stiklinės cukraus,
2 stiklinės miltų,
1 arb. šaukštelis vanilinio cukraus.

Kremui:
3 stiklinės apelsinų,
multivitaminų sulčių,
3 šaukštai krakmolo,
1 stiklinė cukraus,
400 g grietinėlės,
15 g želatinos.

Papuošimui:
200 g grietinėlės,
3 šaukštai cukraus,
truputis citrinų rūgšties,
5-6 mandarinai,
melisos lapelių.
1 pakelis tirpios citrinų arbatos torto lakštams sulaistyti.
Gaminimas
Iškepame biskvitą. Iš sulčių, cukraus ir krakmolo išverdame kisielių. Atvėsintą kisielių sumaišome su plakta grietinėle, supilame išbrinkintą ir ištirpintą želatiną. Supjaustome biskvitą, lakštus sulaistome paruošta šalta citrinų arbata, pertepame kremu. Tortąą puoššiame plakta su cukrumi ir citrinų rūūgšštimi grietinėle, supjaustytais mandarinais, trupiniais ir melisos lapeliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!