SŪRIO VYNIOTINIS
Ingridientai:200-300 g fermentinio sūrio
įdarui (1):
karšto rūkymo žuvis
2 kietai virti kiaušiniai
1 svogūno galvutė
majonezo
arba (2):
100 g rūkyto kumpio
alyvuogių
1 virta morka
žalumynų
majonezo
Gaminimas
Sūrį smulkiai supjaustyti, sudėti ant celofaninės plėvelės, susukti, surišti ir palaikyti verdančiam vandeny 2-3 min.. Išsilydžiusį sūrį iškočioti kuo ploniau (kaip tešlą virtinukams). Ant sūrio dėti paruoštą įdarą: žuvies (susmulkinti karštai rūkytą žuvį, svogūną, kietai virtus kiaušinius. Viską gerai išmaišyti pridėjus majonezo) arba kumpio (kumpį, virtą morką, alyvuoges, petražoles ir krapus susmulkinti ir sumaišyti su nedideliu kiekiu majonezo, kad gautumėte tirštąą masęę). Po to suformuoti vyniotinįį, įįsuktiį į folijąą ir palikti stingti 2-3 valandoms. Pjaustyti plonais griežžinėliais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!