STARKIO SALOTOS
Ingridientai:1 kg žuvies
svogūnas
obuolys
citrina
gvazdikėlis
stiklinė ryžių
5 šaukštai aliejaus
2 salierai
5 kvapieji pipirai
šaukštas 9% acto
50 g fermentinio sūrio
vandens
cukraus
druskos
Gaminimas
Sūdytame vandenyje virkite ryžius, svogūną su įsmeigtu gvazdikėliu. Išvirusius ryžius perpilkite šaltu vandeniu ir nuvarvinkite. Iš paruoštos starkio filė išrinkite kaulus, iškepkite pakaitintame aliejuje, supjaustykite gabaliukais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Išvirkite salierus ir nulupę, supjaustę kubeliais, užmarinuokite vandentje su actu, druska, pipirais, aliejum ir žiupsneliu cukraus. Taip pat kubeliais supjaustykite rūgštų obuolį ir fermentinį sūrį. Viską sumaišykite su keptos žuvies gabaliukais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!