Šokoladiniai krepšeliai su vaisiais

Ingridientai:
Tešlai:
3 kiaušiniai,
50 g cukraus,
100 g šokolado,
125 g miltų,
1,5 arb. šaukštelio kepimo miltelių.
Sviesto kepimo formelėms patepti.

1 indelis konservuotų vaisių asorti,
3 šaukštai kondensuoto pieno,
200 g grietinėlės,
2 šaukštai cukraus,
3 slyvos.

Gaminimas
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame šokoladinio biskvito tešlą. Kepimo formeles patepame sviestu, pripildome tešlos ir kepame 170° C temperatūros orkaitėje. Krepšelius atvėsiname. Konservuotus vaisius supjaustome mažais kubeliais ir sumaišome su kondensuotu pienu. Vaisius sudedame į krepšelius. Papuošiame pasaldinta plakta grietinėle ir slyvų skiltelėmis. Kondensuotą pieną galima paskaninti 1-2 šaukštais konjako arba romo.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!