Šokoladiniai keksiukai su grietinėle ir uogomis

Ingridientai:
125 g pusiau saldaus (juodojo) patrupinto šokolado,
150 g maskarponės sūrio (varškės
kremo, tinka sūris „Philadelphia"),
1 šaukštas apelsininio likerio,
90 g šviežių aviečių,
90 g šviežių mėlynių.
Gaminimas
Jums prireiks 16 miniatiūrinių popierinių kekso formelių. Ištirpinkite šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš lėtai verdančio vandens. Konditeriniu šepetėliu ištepkite popierines formeles tirštu šokolado sluoksniu. Atvėsinkite šaldytuve, kol šokoladas sustings, apie 15 minučių.

Atsargiai nulupkite popierines formeles nuo šokolado ir jas išmeskite. Sudėkite šokoladines „lėkštutes" ant lėkštės, su kuria patieksite. Dubenyje suplakite maskarponę (varškės kremą) kartu su likeriu Šaukšteliu sudėkite kremą į šokoladines „lėkštutes". Papuoškite kiekvieną pyragaitį aviete arba mėlyne. Atvėsinkite ir patiekite.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!