Sluoksniuotas mėsos kepsnys

Ingridientai:
Mėsos faršo,
grietinės,
paprikos,
grybų (tinka ir pievagrybiai),
svogūno,
prieskonių,
lydyto sūrio,
kiaušinis.
Gaminimas
Mėsos faršą sumaišyti su šiek tiek grietinės, įmušti kiaušinį, įberti prieskonių. Paprikas su svogūnu apkepinti. Atskirai pakepint išvirtus grybus (pievagrybių virti nereik). Į pailgą kepimo formą dėti sluoksnį mėsos faršo, ant jo sukrėsti paprikas su svogūnais. Užbarstyti šiek tiek tarkuoto lydyto sūrio. Vėl dėti faršą, ant jo- grybus, maišytus su tarkuotu lydytu sūriu. Ant viršaus sukrėsti likusį faršą. Kepti orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!