SKUMBRĖ SU PIEVAGRYBIAIS

Ingridientai:
4 skumbrės filė,
1 stiklinė džiūvėsėlių,
2 šaukštai sviesto,
150 g mažų pievagrybių,
100 g rūkytos šoninės,
aliejaus, druskos,
petražolių
Gaminimas
Žuvies filė pabarstyti druską, iš abiejų pusių patepti sviestu ir pavolioti džiūvėsėliuose. Žuvį iškepti karštame aliejuje (po 4 min. iš abiejų pusių). Išimti iš keptuvės ir laikyti šilumoje. Šoninę supjaustyti šiaudeliais, pievagrybius į keturias dalis. Pakepinti šoninę, tada suberti pievagrybius ir viską iškepti. Pasūdyti. Keptus pievagrybius su šonine sudėti ant žuvies. Viską pabarstyti petražolėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!