Sausainukai su dilgėlių kremu

Ingridientai:
1 pakelis sūrių sausainių.
100 g varškės,
1 sauja dilgėlių,
50 g sviesto,
truputis druskos.

Papuošimui:
1 citrina,
1 pomidoras,
petražolių lapelių.
Gaminimas
Dilgėles nuplikome verdančiu vandeniu ir nusausiname.
Varškę, dilgėles ir sviestą sumalame mėsmale, pasūdome ir išmaišome.
Dilgėlių kremo pridedame į konditerinį švirkštą ir ant kiekvieno sausainio padarome po 4 bokštelius.
Papuošiame citrina, pomidorų gabalėliais ir petražolių šakelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!