RAUGINTI KOPŪSTAI SU SVOGŪNAIS

Ingridientai:
10 kg kopūstų
300 g morkų
200 g svogūnų
25 g kmynų
250 g druskos

Gaminimas
Viršutinius lapus reikia nuimti, perpjauti per pusę ir išimti kotą, tuomet peiliu ar specialia smulkintuve supjaustyti kopūstus. Sutarkuoti (burokine tarka) arba supjaustyti morkas ir susmulkinti svogūnus. Supjaustytus kopūstus dėti į indą sluoksniais: kopūstai - morkos ir svogūnai - truputi pabarstyti druska - truputi kmynų - kopūstai - morkos su svogūnais -... Padėjus kiekvieną sluoksnį kopūstų reikia su medine piestele sutrombuoti. Kai surūgsta sudėti į stiklainius ir tuomet dar galima įdėti porą lauro lapų, pastatyti šaltai.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!