PYRAGĖLIAI SU SŪRIU

Ingridientai:
400 g miltų,
20 g sviesto,
20 g riebalų,
truputi kepimo miltelių,
druskos,
200 g parmezano sūrio,
aliejaus kepimui.
Gaminimas
Iš miltų riebalų, sviesto ir tupučio vandens užminkyti tešlą, pasūdyti. Tešla turi būti kočiojama.
Tešlą iškočioti 2 mm storio ir supjaustyti kvadratėliai 8x8 cm. Į vidų pabarstyti tarkuoto parmezano ir pyragėlius sulenkti trikampiu, smarkiai užspausti kampus.
Pyragėlius kepti karštame aliejuje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!