PYRAGAS SU KAIMAKU
Ingridientai:Tešlai:
500 g miltų,
250 g sviesto,
100 g miltinio cukraus,
3 tryniai,
1/2 kiaušinio tešlai aptepti.
Kaimakui:
400 g cukraus,
2 stiklinės pieno,
žiupsnelis sodos,
vanilės,
100 g sviesto.
Gaminimas
Iš miltų, sviesto, trynių ir miltinio cukraus greitai užminkome tešlą (kad nuo rankų nesušiltų sviestas) ir pastatome šaltai. 1/3 atšaldytos tešlos atskiriame ir iš jos padarome vienodo storumo volelius. Visą likusią tešlą iškočiojame iki 7 mm storio, klojame į skardą ir kepame karštoje orkaitėje. Kaimakui skirtus produktus verdame iki grietinės tirštumo ir karštą masę išpilame ant iškepusio atvėsinto plokštainio.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!