Preskučiai


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
1.3 stiklinės miltų,
2.1 stiklinė aguonų,
3.2 kiaušinių tryniai,
4.2 šaukštai cukraus,
5.1 šaukštas sviesto,
6.4 šaukštai grietinės,
7.1 pakelis vanilinio cukraus,
truputis cinamono, druskos.
Gaminimas:
Trynius ištrinti su cukrumi, supilti ištirpinta sviestą, sudėti plikytas, sugrūstas aguonas. Viską gerai sumaišius, supilti grietinę, snberti miltus, truputį druskos ir užminkyti tešlą. Cinamoną ir vanilinį cukrų suberti baigiant minkyti tešlą. Iš tešlos daryti piršto storio volelius, supjaustyti įstrižai nedideliais gabaliukais, dėti į miltais pabarstyta skarda ir kepti, kol gražiai paruduos. Patiekiant užpilti aguonų pienu ar spanguolių kisieliumi. Galima valgyti ir vienus, užsigeriant mėtų arbata. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!