POPIERIUJE KEPTA ŽUVIS

Ingridientai:
1 kg žuvies, 50 g aliejaus, 100 g sviesto, grietinės, majonezo, druskos.
Gaminimas
Geriausiai tiktų riebesnės žuvys (karpis, karšis). Žuvį nuskusti, išskrosti, perpjauti išilgai, nuplauti ir nusausinti. Pipirus, druską, aliejų ir lydytą sviestą sumaišyti ir mišiniu aptepti žuvį iš abiejų pusių, didesnę riebalų mišinio dalį panaudoti ištepant vidinę žuvies ertmę. Baltą švarų popieriaus lapą ištepti riebalais, suvynioti žuvį ir sudėjus į skardą kepti orkaitėje, kol išsipūs popierius (apie 30 min.). Iškeptą žuvį atsargiai išvynioti, supjaustyti ir aptepus grietine ir majonezu patiekti į stalą. (Kviečiu prie st)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!