Plikytas žiedas
Ingridientai:Tešlai:
125 g sviesto,
300 ml vandens,
150 g miltų,
4 kiaušiniai.
Įdarui:
330 ml grietinėlės,
šaukštas miltinio cukraus,
200 g bananų,
kivių,
persikų.
Gaminimas
1. Tešlą, paruoštą pagal plikytos tešlos gaminimo technologiją, dedame 23 cm skersmens apskritimu, nupieštu ant riebalais išteptos ir miltais pabarstytos skardos. Kepame 200° C karštumo orkaitėje 40 minučių.
2. Žiedą perpjauname išilgai. Å aukštu išimame neiškepusią tešlą. Tada žiedą vėl įdedame į orkaitę ir kaitiname 3 minutes, kad tešla apdžiūtų. Ataušiname ant grotelių.
3. Vaisius nuvalome ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
4. Žiedą pripildome su cukrumi plaktos grietinėlės ir supjaustytų vaisių.
Pastabos:
Gaminimo laikas: 1 val. Žiede: apie 310 kcal (6 porcijos)
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!