Marinuota paprika su kopūstais

Ingridientai:
30 paprikos ankščių,
4-5 kopūstų gūžių (raudonųjų ar baltųjų),
5 šaukštai druskos,
7 šaukštai cukraus,
vyno acto,
lauro lapelių,
kvapniųjų ir karčiųjų pipirų.
Gaminimas
Kopūstus susmulkinti, išmaišyti su druska, pipirais ir cukrumi. Papriką nuplauti, išskobti vidų ir pridėti ten kopūstų. Užpilti marinatu iš vienodo kiekio vandens ir acto. Uždengus stiklainius pakaitinti - pirmą dieną 30min., 100 laipsnių temperatūroje; antrą dieną - 20min., 90 laipsnių temperatūroje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!