Marinuota paprika su kopūstais
Ingridientai:30 paprikos ankščių,
4-5 kopūstų gūžių (raudonųjų ar baltųjų),
5 šaukštai druskos,
7 šaukštai cukraus,
vyno acto,
lauro lapelių,
kvapniųjų ir karčiųjų pipirų.
Gaminimas
Kopūstus susmulkinti, išmaišyti su druska, pipirais ir cukrumi. Papriką nuplauti, išskobti vidų ir pridėti ten kopūstų. Užpilti marinatu iš vienodo kiekio vandens ir acto. Uždengus stiklainius pakaitinti - pirmą dieną 30min., 100 laipsnių temperatūroje; antrą dieną - 20min., 90 laipsnių temperatūroje.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!