Maltiniai su špinatų įdaru

Ingridientai:
500 g kiaulienos faršo,
200 g šaltai rūkytos kiaulienos nugarinės,
1 kiaušinis,
1 šaukštas krakmolo,
2 šaukštai batono džiūvėsėlių,
4-5 šaukštai kmynų,
2 saujos špinatų lapų,
truputis druskos,
maltųjuodųjų pipirų,
aliejaus skardai patepti.
Gaminimas
Į faršą įmaišome sumaltą rūkytą kiaulienos nugarinę, suplaktą kiaušinį, krakmolą, džiūvėsėlius, kmynus. Paskaniname maltais
juodaisiais pipirais ir, jei reikia, pasūdome. Špinatų lapus nuplauname, nusausiname, smulkiai
supjaustome, šiek tiek pasūdome ir gerai sumaišome. Iš faršo formuojame maltinius, į
vidų įdėdami po 1,5 šaukšto špinatų įįdaro. Kepame 200° C temperatūros orkaitėje ant aliejumi pateptos skardos. Patiekiame su ryžžiais ir
ššviežžiomis dažržovėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!