LYDEKA SU SŪRIU IR SVOGŪNAIS

Ingridientai:
Viena 2,5 kg žuvis
150 g sviesto
150 g fermentinio sūrio
750 g grietinės
šaukštas miltų
3 svogūnai
druskos

Gaminimas
Išėmę stuburą, žuvį supjaustykite 3 pirštų storio gabalais, pasūdykite. Prikaistytuvyje ištirpinę 100 g sviesto, sudėkite smuikiai supjaustytus svogūnus, žuvį ir kepkite. Svieste pakepinkite miltus ir maišydami supilkite grietinę. Padažą supilkite į gilų vandenį. Iš žuvies išimkite kaulus, apvoliokite tarkuotu sūriu ir dėkite dubenin su padažu. Ant viršaus užbarstykite likusį tarkuotą sūrį. Kepkite orkaitėje, kol parusvės.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!