Lietiniai su apelsininiu kremu

Ingridientai:
9-10 lietinių blynų.

Padažui:
100 g sviesto,
2-3 šaukštai miltų,
1 apelsino nutarkuota žievelė,
2 apelsinų sultys,
0,5 stiklinės cukraus,
1 pakelis vanilinio cukraus,
200 g grietinėlės.

Papuošimui:
100 g grietinėlės,
1 šaukštas cukraus,
kelios apelsino skiltelės.

Gaminimas
Padažui keptuvėje pakepiname sviestą su miltais. Maišydami po truputį supilame apelsinų sultis, suberiame apelsino žievelę, cukrų ir vanilinį cukrų. Įmaišome grietinėlę. Kai padažas užverda, nukaičiame. Pailgoje lėkštėje sudedame sulankstytus lietinius, supilame padažą ir papuošiame plakta pasaldinta grietinėle bei apelsino skiltelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!