LIETINIAI BLYNAI SU ŠPINATAIS IR GRAIK. RIEŠUTAIS

Ingridientai:
Tešlai:
12 stiklinės miltų,
1 šaukštas šviežių smulkintų špinatų,
1 kiaušinis,
druskos, cukraus, pieno.

Įdarui:
3 šaukštai smulkintų graikinių riešutų,
druskos,
2 šaukštai smulkintų šviežių špinatų,
1 česnako skiltelė,
1 svogūnas,
1 šaukštas aliejaus,
mairūnų, kmynų.
Gaminimas
Užmaišome tešlą lietiniams ir, sudėję smulkintus špinatus, dar kartą gerai išmaišome. Paliekame 20 minučių pastovėti. Ruošiame įdarą: svogūną supjaustome kubeliais, česnaką smulkiai sukapojame ir kepame kartu su svogūnais. Sudedame graikinius riešutus ir dar kepiname. Nukeliame, suberiame prieskonius ir špinatus, išmaišome. Iškepame lietinius, užždedame įįdaro, susukame norima forma, apkepiname išš abiejų pusių. Tiekiame su grietine.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!