Kriaušės, pupelės ir lašiniai
Ingridientai:500 g šoninės (arba kumpio likučiai, arba kiaulės papilvės, arba pažandės)
1 kg šparaginių pupelių (žiemą šaldytų)
1 kg labai kietų kriaušių
druska, pipirai, pupelių prieskonių, truputis miltų
Gaminimas
Lašinius verdame apie 30 minučių sūdytame vandenyje (jei naudojami rūkyti lašiniai, vandens nereikia sūdyti). Pupeles sudedame į sultinį, paskaniname druska, pipirais, pupelių prieskoniais ir toliau verdame ant silpnos ugnies 20 minučių. Sudedame nuluptas kriaušes ir dar kartą patroškiname 15 minučių. Išimame lašinius ir supjaustome juostelėmis. Pupeles, pagal skonį, sutirštiname miltais. Viską supilame į dubenėlį. Viršuje išdėliojame lašinius ir kriaušes,
apibarstome petražžolėmis. Garnyrui galime patiekti virtų bulvių.
(Kviečiu prie st)
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!