Kopūstų sriuba su sūriu

Ingridientai:
750g kopūstų
1l mėsos sultinio
100g virtos kalakuto krūtinėlės
150g grietinės
muskato riešuto
druskos
50g fermentinio sūrio.
Gaminimas
Kopūstą nuplauti. Užvirinti mėsos sultinį ir 25 min. virti jame kopūstą. Virtą kalakuto krūtinėlę supjaustyti gabaliukais ir trūputį pakaitinti kartu su verdančiu kopūstu tame pačiame puode. Pagardinti druska, pipirais, muskatu. Baigiant virti sutarkuoti fermentinį sūrį ir juo užbarstyti prieš patiekiant. Valgyti pasigardinant grietine. (Diana)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!