KIAULIENOS FILĖ
Ingridientai:200 g filė
Padažui:
50 g paprikos,
1 maltas svogūnas,
1 šaukštas sojos padažo,
druskos, pipirų,
2 šaukštai aliejaus,
50 g baltojo vyno.
Gaminimas
Padažui skirtus produktus sumaišome, suplakame ir 2 valandas jame marinuojame kiaulieną. Filė apkepame iš abiejų pusių, įdedame 4 skilteles česnako, 50 g pjaustytų morkų, supilame marinatą, kuriame marinavome mėsą, ir įpilame 50 g sultinio. Pabarstome muskato riešuto, troškiname apie 10 minučių. Tiekiame su virtomis bulvėmis, pabarstome šviežiais krapais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!