Keptos plekšnės

Ingridientai:
2 nedidelės plekšnės,
4 skiltelės česnako,
3 šaukštai sojų padažo,
1 arbatinis šaukštelis druskos,
1 arbatinis šaukštelis cukraus,
aliejaus.

Gaminimas
•Žuvis nuplauname, nukerpame pelekus, nulupame odą. Česnako skilteles išspaudžiame česnakų grūstuvu, sumaišome su sojų padažu, cukrumi, druska ir įtrynę žuvį. Šaltai marinuojame 0,5 vai. Į skardą įpilame aliejaus, sudedame žuvis ir kepame orkaitėje, laistydami kepimo skysčiu.
•Papuošiame žalumynais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!