Kepta kiauliena su moliūgais
Ingridientai:600 g maltos kiaulienos ir jautienos,
200 g moliūgo,
2 piene išmirkytos batono riekelės,
1 svogūnas,
1 kiaušinis,
50 g sviesto,
maltos mėsos prieskonių, druskos,
aliejaus.
Gaminimas
Moliūgą supjaustome nedideliais kubeliais ir
apkepame keptuvėje su sviestu.
Svogūną susmulkiname ir apkepame
keptuvėje su aliejumi. Į maltą mėsą įmaišome kiaušinį, maltą išmirkytą batoną, keptą
svogūną, kiaušinių, prieskonius, druską, gerai
išminkome.
Į mažos kepimo formos apačią dedame moliūgo, ant jo mėsos masės. Kepame orkaitėje.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!