KEPSNIAI SU ANANASU

Ingridientai:
1 kg kiaulienos (su labai nedaug riebaliukų)
100 gr prancūziško pusiau saldaus vyno
500 gr marinuotų ananasų griežinėliais
vorčesterio padažo
kiaulienos prieskonių
majonezo
fermentinio sūrio
2 galvutės česnako
truputėlis medaus
bulvės

Gaminimas
Kiaulieną supjaustyti kaip karbonadui ir pamušti. Mesą iš abiejų pusių įtrinti su išspaustu česnaku, apšlakstyti vorčesterio padažu, vynu, po to pabarstyti kiaulienos prieskoniais, druska, pipirais, raudonąja paprika. Mėsos gabalėlius palikti marinuotis 30 min.
Bulves nuskusti, įpjauti beveik iki galo grežineliais, bet kad likųi bulvės forma. Į įpjautas vietas įberti druskos, bulvių prieskonių ir uždėti grietinės. Bulvės reikia kepti orkaitėje kartu su kepsniukais.
Mėsai pasimarinavus ant kepsniukų dėti po ananaso griežęĮžįįįįįįįįį;inėlį, į vidurąąąąiuką įdėtič ššaukššteūlį majonezžžo ir užtarkuoti fermentinio sūršššššio (daug). Į skardą įpilti truputį alųųųiejaus, vandens, ir ananasų sulčių. Skardą įdeti įėė orkaitę ir padaryti mažą ugnį, kad keptų iš lėto apie 1-1.5 val. Prieš baigiant kepti kepsnius ištepti su naturaliu medumi ir po 10 min. išimti. Patiekti su karštomis bulvėmis.
(Emilis)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Ieva 2009-01-26 23:47:02
skanu, tik bulves sunkiai iskepa ir isdziuna, geriau smulkiau jas pjaustyti