KEPENŲ ŠAŠLYKAI
Ingridientai:400g vištos arba veršelio kepenėlių
200g rūkytos šoninės
2 svogūnai
2 skiltelės česnako
4 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis čiobrelių
druskos, pipirų
Gaminimas
Vištos kepenėles perpjauti pusiau, veršelio - supjaustyti nedideliais gabaliukais. Šoninę supjaustyti stambiais kubeliais. Svogūnus nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Česnaką nulupti, sukapoti, ištrinti su šaukšteliu druskos ir kartu su čiobreliais bei pipirais, sudėti į dubenėlį. Užpilti aliejumi ir išmaišyti. Sudėti mėsą ir svogūną, dar kartą išmaišyti ir palikti 1 val. Tada kepenėles pakaitomis su šonine ir svogūnais verti ant iešmų ir kepti ant grotelių apie 20 min.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!